Novi obračun u Beogradu: Upucan kum folk pjevačice i njegova supruga (FOTO)

On je bio i lični vozač i obezbjeđenje tog bračnog para.

Mušakrac Andrej Ančević (31) i Aleksandra Gašparević (30) ranjeni su oko 22.40 sinoć u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari u Beogradu, ispred svoga restorana, saznaje “Blic”. Prema istom izvoru, ranjeni muškarac je vjenčani kum srbijanske folk pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

On je bio i lični vozač i obezbjeđenje tog bračnog para.

Drama se odigrala ispred restorana “Početak” koji Ančević i njegova supruga.

Nakon što su gosti koji su iznajmili restoran za proslavu rođendana završili svoje slavlje, neposredno prije pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmjenili su nekoliko riječi, što ukazuje da se vjerovatno poznaju, a zatim je došlo do pucnjave.

Na njihovu sreću, napadač ili nije bio baš najprecizniji ili je ciljao u donje ekstremitete, i oboje su preživjeli. Devojka je ranjena u stopalo, a muškarac u lijevu butinu. Njih dvoje su u 23.30 primljeni u Urgentni centar u Beogradu.

– Primili smo poziv da je upucan muškarac kod “Aviv parka” na Zvezdari – potvrđeno je “Blicu” odmah nakon pucnjave iz Hitne pomoći.

ana-nikolic-foto-zorana-jevtic_ls.jpg

Ana Nikolić i Ančević

Policija za napadačem i dalje traga.

vjencanje.jpg

 

Stefana Đurić, Ana Nikolić i Andrej Ančević

Inače, kako su prenijeli mediji u Srbiji, ranjeni muškarac je bio i Anin i Rastin lični vozač i obezbjeđenje, međutim, prije nekoliko mjeseci sve je puklo.

 

On je navodno otkrio sve detalje saradnje sa Rastom i Anom, požalio se kako su ga ponižavali, te da mu nikada nisu rekli zašto su prekinuli svaki kontakt s njim.

“Nemamo sa dotičnim gospodinom nikakav kontakt, tako da je izlišno bilo kakvo povezivanje i komentarisanje – poručili su pjevačica i njen suprug preko svojih predstavnika za medije nakon sinoćnje pucnjave.

Krvavo proljeće u Beogradu

Ovo je četvrti obračun u Beogradu u posljednjih 20 – tak dana. Podsjećamo, krajem maja prvo je izrešetan kum šefa “zemunskog klana” Dragoslav Milardović, nakon njega i Radovan Laketić, jedan od glavnih dilera u Beogradu. Nakon njih upucan je i Miloš Knežević koji je preživio, a hapšen je zbog prodaje narkotika.

Niti za jedan od ovih krvavih obračuna nema još uvijek nikakvih informacija o počiniocima i eventualnim motivima.