fbpx Uručena donacija porodici teško oboljelog Dževada Seferovića

Uručena donacija porodici teško oboljelog Dževada Seferovića

Home

Uručena donacija porodici teško oboljelog Dževada Seferovića


Prije par mjeseci humanitarna organizacija Bosnia Appeal iz Birminghama je pokrenula apel za pomoć porodici teško oboljelog Dževada Seferovića koja živi u Poriječanima kod Visokog, u jednoj neuslovnoj staroj oronuloj kući, gdje uslovi za život nisu ni blizu života dostojnog čovjeka.

Apel je objavljen u velikom broju bh. medija , pored toga volonteri ove organizacije su u Birminghamu medju našim gradjanima pokrenuli akciju pomoći. Tom prilikom za ovu familiju prikupljeno je 300 funti. Donacija im je uručena proteklog vikenda i slobodno mo žemo reći da je onda došla u prave ruke. Bosnia Apeal se zahvaljuje svima koji su su donirali novac za ovu familiju a sa svoje strane jedno veliko HVALA svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji uputio je i teško oboljeli Dževada Seferović.

Pripremio:

BHDINFODESK-Birmingham

Poštovane kolege, BHDINFODESK iz Birminghama Vam za objavu dostavlja autorski tekst sa fotografijama “URUČENA DONACIJA PORODICI TEŠKO OBOLJELOG DŽEVADA SEFEROVIĆA” Prilog i fotografije (uz navodjenje izvora informacija) možete slobodno objaviti u Vašim cijenjenim medijma ukoliko odgovara vašoj koncepciji.

 

Hvala,

Lijep pozdrav !

 

BHDINFODESK - BIRMINGHAM

Objavio: Pon, 12/06/2017 - 09:31

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top