12 Jun

Uručena donacija porodici teško oboljelog Dževada Seferovića

Prije par mjeseci humanitarna organizacija Bosnia Appeal iz Birminghama je pokrenula apel za pomoć porodici teško oboljelog Dževada Seferovića koja živi u Poriječanima kod Visokog, u jednoj neuslovnoj staroj oronuloj kući, gdje uslovi za život nisu ni blizu života dostojnog čovjeka.

Apel je objavljen u velikom broju bh. medija , pored toga volonteri ove organizacije su u Birminghamu medju našim gradjanima pokrenuli akciju pomoći. Tom prilikom za ovu familiju prikupljeno je 300 funti. Donacija im je uručena proteklog vikenda i slobodno mo žemo reći da je onda došla u prave ruke. Bosnia Apeal se zahvaljuje svima koji su su donirali novac za ovu familiju a sa svoje strane jedno veliko HVALA svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji uputio je i teško oboljeli Dževada Seferović.

Pripremio:

BHDINFODESK-Birmingham

Poštovane kolege, BHDINFODESK iz Birminghama Vam za objavu dostavlja autorski tekst sa fotografijama “URUČENA DONACIJA PORODICI TEŠKO OBOLJELOG DŽEVADA SEFEROVIĆA” Prilog i fotografije (uz navodjenje izvora informacija) možete slobodno objaviti u Vašim cijenjenim medijma ukoliko odgovara vašoj koncepciji.

 

Hvala,

Lijep pozdrav !

 

BHDINFODESK - BIRMINGHAM

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top