fbpx Užas kod Kovina: Ujak silovao sestričinu, djevojčica zatrudnila

Užas kod Kovina: Ujak silovao sestričinu, djevojčica zatrudnila

Home

Užas kod Kovina: Ujak silovao sestričinu, djevojčica zatrudnila


Policija je preksinoć uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mjesecima silovao svoju sestričinu I. N. (14).

Ujak je djevojčici napravio i dijete, ona je u trećem mjesecu trudnoće i u ponedeljak ide da abortira. Ovo višemjesečno seksualno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se djevojčica požalila drugarici, piše Kurir.

 

Nalaz ljekara

- Ona je drugarici ispričala da ne može više da podnese ujaka, koji ju je od decembra nekoliko puta silovao. Priznala joj je da joj je ujak napravio dijete i da je trudna – kazao je novinarima izvor blizak istrazi.

Drugarica je odmah ispričala sve djevojčicinoj majci S. N., koja je kćerku odmah odvela kod ljekara. Ginekolog je potvrdio da joj je kćerka trudna, a djevojčica je majci plačući sve ispričala.

- Ona je slučaj prijavila policiji u Kovinu i A. N. je uhapšen. Uzeti su mu trenirka, farmerke i zaplijenjen mu je žuti Audi, u kojem se silovanje dogodilo, da bi se izolovali tragovi DNK. Slučaj vodi tužilaštvo u Smederevu, koje sutra treba da sasluša A. N., a istraga će utvrditi šta se događalo - rekao je izvor.

Djevojčica je u prisustvu majke ispričala da je sve počelo u decembru.

- Toga dana majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, a ujak je došao po nas. Odvezao je jednu turu dJece i komšija i mene kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da i ja pođem sa njim da se malo provozam. Međutim, skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Pitala ga sa: „Šta to radiš, ostavi me na miru, kazat ću te majci!”, na šta mi je odbrusio da ćutim, budem poslušna ili ću vidjeti šta će me snaći.

Skinuo me je i uzeo mi je nevinost, u autu. Potom mi je zaprijetio: „Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti.“

 

Plakala noću

Poslije smo otišli po majku, vratili se kući, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Bila sam u šoku i strahu šta mi je uradio ujak kojeg sam voljela. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primjeti - jecajući je juče ispričala I. N. Ona kaže da se sljedeće napastvovanje dogodilo samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu.

- Sačekao me je, naredio mi je da uđem u auto i rekao da će me odvesti u školu. Skrenuo je sa puta i nasrnuo na mene. Pitala sam ga: „Da li svjestan šta mi to radiš?”, a on mi je odgovorio: „Ne boj se, ništa ti ne radim”, a potom me je silovao. Ne znam ni sama koliko puta me je silovao, a ja sam ćutala iz straha i sramote – kazala je silovana djevojčica.

Ona navodi da je krajem februara primjetila da se sa njom nešto čudno dešava, pa je posumnjala na trudnoću.

- Rekla sam mu da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio: „Baš me briga!”, te me je opet silovao. Posljednji put me je silovao u ponedeljak i ja više nisam mogla to da trpim. Morala sam nekome da se požalim. Sve ovo sam rekla i u policiji, dok je moj ujak sjedeo sa spuštenim pogledom - ispričala je djevojčica novinarima.

 

Majka zanijemela od šoka

Majka tinejdžerke zanijemela je od šoka. Ne sumnja u kćerkinu priču, jer je i sama bila žrtva rođenog brata.

- Moj brat nije čovjek, on je džukela! Nakon što mi je suprug preminuo, došao mi je brat u kuću i počeo čudno da se ponaša, počeo je da me grli, ljubi, dodiruje svuda po tijelu. Na kraju me je bacio na krevet. Opirala sam se koliko sam mogla, pogotovu što je sve to gledala moja najmlađa, trogodišnja kćerka. Odgurivala sam ga, plakala, grebala, nakon čega je on odustao. Rekla sam mu da ne želim da ga vidim više u životu. Tada ga nisam prijavila, jer me je bila sramota, jer je rođeni brat pokušao da me siluje, ali da sam znala u tom trenutku šta radi mojoj devojčici, mom čedu, bilo bi svašta - rekla je bijesno S. N. i dodala da joj je nakon završenih svih ginekoloških pregleda, i to od sudskih vještaka, savjetovano da u ponedjeljak odvede kćerku na abortus, jer može da se rodi degenerik.

 

Rekao da mu smješta sestra

A. N. ima desetoro dece. U kući je bila njegova žena Dž. N. sa djecom, od kojih je najmlađe još beba i boluje od epilepsije.

- Pitala sam ga: „Šta to uradi?! Da li si mislio na djecu, posebno na četvoro bolesnih?!”, na šta mi je on pognute glave rekao da mu smješta sestra. Čula sam da je moj suprug bio u vezi sa sestričinom, mada ja to nikada nisam primjetila. Rekli su mi da je on bio šest mjeseci sa njom i da je problem tek nastao nakon što je zatrudnila. Ne znam šta da mislim. Nije mi normalno to što je urađeno. Ako je ju je silovao, treba da odgovara, a nakon konsultacije sa djecom odlučit ću da li ću ga se odreći. Znam samo da ga se pola rodbine odreklo nakon što je pukla bruka - kaže supruga uhapšenog čoveka.

 

 

(Izvor: Avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Ned, 23/04/2017 - 18:27

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top