Užas na kupalištu: Dječak skočio u Savu i slomio kičmu

Home

Užas na kupalištu: Dječak skočio u Savu i slomio kičmu

Dječak (14), član lokalnog nogometnog kluba iz Županje, skočio je u plićak i pao na leđa. Prijatelji su ga brzo izvukli iz rijeke, a Hitna pomoć je stigla za dvije minute.

Naše molitve su uz tebe i obitelj. Drži se!, poruka je koju su na Facebook stranici kluba objavili nogometaši RNK Sladorane iz Županje. Riječi potpore uputili su svom članu, tinejdžeru (14) koji je teško stradao na kupanju u petak.

- Bilo je to obično druženje, naš nogometaš i njegovi prijatelji kupali su se na Savi. Kako to već biva, išli su skakati i zafrkavati se. Skočio je na glavu, ali nažalost, bio je to plićak. Nakon skoka pojavio se na površini, pet metara dalje bez svijesti - rekao nam je predsjednik RNK Sladorana Bojan Dedić.

Prijatelji su ga brzo izvukli iz rijeke.

- Hitna pomoć je stigla za dvije minute i odmah je prebačen u osječku bolnicu. Ma, to se moglo dogoditi bilo kome od nas. Na tom dijelu obale uvijek puno ljudi skače - rekao je Dedić.

Klub se maksimalno stavio na raspolaganje obitelji svog juniora.

- Razgovarao sam s obitelji i, koliko znam, mladić je došao svijesti, operacija je trajala do dugo u noć. Izgleda da je slomio peti kralježak i navodno uopće ne osjeća noge - rekao je Dedić. Iz kluba kažu kako je riječ o izuzetno talentiranom igrač, kapetanu pionira koji je od ljeta trebao zaigrati za juniore. Nedavno je završio prvi razred srednje škole.

 

(Izvor: 24sata.hr)

Tagovi
Objavito: Sat, 06/24/2017 - 21:31

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top