fbpx UŽAS: “Silovao sam Alisu dok je umirala, ali bio sam preumoran da zovem hitnu pomoć”

UŽAS: “Silovao sam Alisu dok je umirala, ali bio sam preumoran da zovem hitnu pomoć”

Home

UŽAS: “Silovao sam Alisu dok je umirala, ali bio sam preumoran da zovem hitnu pomoć”


Brajan Varela (19), seksualno je napastovao osamnaestogodišnju Alisu nakon što se onesvestila zbog posledica konzumacije droge.

Svojim je prijateljima nakon toga poslao je poruku u kojoj je podrugljivo izjavio kako ne zna da je li “svršio u nju dok je bila živa”. Policiji je dodao i da ju je silovao da bi mu vreme brže prošlo, a kad je primetio da se Alisa ne budi, nije nazvao hitnu pomoć jer je bio “preumoran”, prenosi “24sata.hr“.

Sleduće jutro shvatio je da je umrla pa je njenim prstom otključao telefon i postavio par objava na njenim društvenim mrežama u njeno ime. Odnosno, prevario je njenu porodicu i prijatelje koji su, nakon objava, verovali da je pobegla od kuće. Oprao je njeno telo da bi isprao tragove DNK koji bi ubistvo mogli da povežu s njim, te joj slomio noge kako bi stala u plastičnu vreću.

Nakon svega je otišao na posao i ostavio njeno telo u svojoj prikolici.

Njegove kolege izjavile su lokalnoj policiji da se Brajan hvalio polnim odnosnom sa Alisom. Ali, tek kad je jedna Brajnova koleginica videla na Fejsbuk profilu Alisine majke da joj je ćerka nestala – policija je uspela da poveže zločin sa zločincem.

Varela je sve priznao policji i optužen je za ubistvo i silovanje.

 

(Izvor: Haber)

Tagovi
Objavio: Wed, 14/02/2018 - 20:31

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top