VALENTINO ZVIJEZDE: Pozivom na broj pružite šansu našem Demiru da se plasira u idući krug takmičenja

Home

VALENTINO ZVIJEZDE: Pozivom na broj pružite šansu našem Demiru da se plasira u idući krug takmičenja


Muzičko takmičenje Valentino zvijezde daje mogućnost mladim i talentiranim osobama da pokažu svoje muzičko znanje, umijeće pjevanja i vokalne sposobnosti. Na ovo takmičenje prijavilo se mnogo Krajišnika a jedan od njih je Demir Ismailovski. 
 
Demir ima 20 godina. Živi u Bosanskoj Otoci. Pjevao je po mnogim klubovima u Otoci, Krupi, Cazinu. Pjevanjem sebavi, kako kaže, od malih nogu. Sa 8 godina ostvario je svoje prve početke u muzičkim vodama. Imao je nastupa i van granica BiH u Sloveniji, Austriji. Njegovo pjevanje je amatersko, iz ljubavi prema muzici. 
 
Životna želja mi je da postanem slavan i poznat pjevač i radim na tome. Trudim se i sad je mislim prava prilika da se pokažem i dokažem da vrijedim, ističe Demir u razgovoru za Cazin.NET.
 
U muzičkom takmičenju Valentino zvijezde prošao je već 5 krugova direktno bez baraža i naglašava da je jako zadovoljan postignutim rezultatom, posebno sa posljednjim krugom koji će biti emitovan 23. aprila a u kojem je, kako kaže, dao sve od sebe. Na sceni su u zadnjem krugu, bila četiri takmičara a Demir je po mišljenju žirija bio ispred ostalih.
 
Sad je na red došlo telefonsko glasanje gledaoca a glasanje važi do 9. maja. Takmičar koji bude imao najveći broj glasova prolazi direktno u 6. krug. Vaš glas za Demira ne košta puno a njemu vrijedi izrazito mnogo.
 
Zato podržite ovog mladog Otočana pozivom na broj telefona koji se nalazi u fotografiji u prilogu.
 
KAKO GLASATI?
 
Glasate tako što pozovete navedeni broj telefona (broj birate u zavisnosti od mreže i mjesta iz kojeg ste) te nakon zvučnog signala ukucate broj 15.
 
 
Za kraj razgovora Demir se zahvaljuje svima onima koji su ga do sada podržavali i koji će to ubuduće činiti:
 
- Ovom prilikom želim da vam se zahvalim svima koji me podržavate u ovom fenomenalnom takmičenju Valentino Zvijezde. Sad je na red došlo glasanje, hvala svima koji me podrže, nazovu i koji pratite moj trud i rad. Obećavam da ću biti sve bolji i bolji u budućem dijelu takmičenja. 
 

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 21/04/2017 - 09:43

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top