Vaš dragi ovoga se naprosto ne može zasititi

Home

Vaš dragi ovoga se naprosto ne može zasititi


Sljedećih pet stvari kojih se muškarci se ne mogu zasititi pružit će vam uvid u geste i djela koje cijeni većina. Iskoristite ova saznanja kako biste održali sklad u svojoj vezi.

Gledati vas dok se uređujete

Brojna istraživanja pokazala su da su muškarci skloni promatrati svoje partnerice dok se uljepšavaju. To je intimno područje, pa se vašim partnerima čini kao da ste ga pustili u sobu punu tajni. Ostanite atraktivni i dopustite mu da vas gleda dok nanosite šminku ili kreme za njegu kože. Činite to nježno i profinjeno.

Pretvaranje da ste se upravo sreli

Ovo je jedna od najzabavnijih igrica koju muškarci naprosto obožavaju. Ako se možete uživjeti i pristupiti mu zavodnički kao da ste se prvi put sreli, znajte da imate čarobni ključ za uspjeh. Pri tom ne zaboravite da još uvijek postoje neke stvari koje ne znate o svom partneru. Poboljšajte svoju vezu svestranim i očaravajućim aktivnostima koje će vam pružiti šansu da jedno drugo bolje upoznate. Zaboravite monotoniju.

Uživanje bez suvišnih riječi

Trenuci šutnje između partnera često su se smatrali uznemirujućim znakom. Međutim, brojne studije su pokazale da muškarci u tim situacijama uživaju. Objašnjenje zašto muškarci uživaju u tišini nalazi se u činjenici da smatraju kako je njegova djevojka dovoljno opuštena, pa mogu preskočiti teme o modi i sapunicama, kao i tračeve kako bi se ispunila pauza. Imajte ovaj trik na umu dok radite na skladnoj vezi.

Nesputanost rokovima

Živjeti za trenutak može biti opuštajuće, a muškarce štedi pritiska koji nameću brak ili ostale odgovornosti. Djevojke koje nisu sputane raznoraznim rokovima, definitivno će imati uspješniju vezu. 'Sloboda' je muškarcima krilatica. Stoga bi bilo mudro kada biste se sa svojim dragim više bavili pitanjima koja se odnose na sadašnjost nego na budućnost.

Obasipanje komplimentima

Muškarci komplimente koriste kao oružje koje će ženu navesti da se osjeća poželjno i atraktivno. Međutim, važno je spomenuti kako i jači spol također voli pohvale na svoj račun. Osobito kada se hvali njihov izgled i pojava. Izgledati dobro muškarcima je važno, pa se čini kao da će se rastopiti kada prime kompliment od svoje partnerice. Ne škrtarite na riječima, već pumpajte ego svom dragom komplimentima!


Magazin.hr

Objavio: Čet, 08/12/2011 - 16:53

Facebook komentari

Back to top