Home

Važno obavještenje za navijače pred susret BiH-Belgija

06 Oct

Važno obavještenje za navijače pred susret BiH-Belgija

Fudbalski savez BiH oglasio se povodom sutrašnjeg susreta kvalifikacija za Mundijal između BiH i Belgije.

Ovim putem želimo obavijestiti navijače koji će prisustvovati utakmici naše reprezentacije protiv Belgije, da iz bezbjedonosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje na stadion predmeta kao što su: ruksaci, torbice, veće ručne torbe, niti bilo koji tvrdi predmet. Također, neće biti dozvoljeno unošenje transparenata, banera i sličnih pisanih materijala. Zabranjeno je unošenje hrane i pića na stadion.

Zbog najave loših vremenskih prilika na dan odigravanja utakmice, preporučujemo navijačima da obuku prikladnu topliju odjeću, te priručne kišne jakne ili kabanice, jer iz bezbjednosnosnih razloga neće biti dozvoljen unos kišobrana na stadion.

Na svim ulazima stadiona Grbavica prilkom ulaska gledalaca će biti pojačana kontrola od strane pripadnika ovlaštene zaštitarske agencije koja će obezbjeđivati utakmicu, kao i pripadnika policije, uz videonadzor.

Još jednom pozivamo navijače da gromoglasno bodre našu reprezentaciju, te da iskažu dužno poštovanje himni Belgije i svim akterima utakmice. Napominjemo da se naš državni tim nalazi pod posebnim monitoringom zbog prethodnih događaja i aktuelne suspenzije stadiona u Zenici, pa bi svaki eventualni novi incident mogao imati nesagledive konsekvence.

Našim vjernim navijačima unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju..

 

(Izvor: Avaz.ba)
 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top