Home

Večeras posljednji trening reprezentacija BiH i Grčke, Pjanić u prvih 11

08 Jun

Večeras posljednji trening reprezentacija BiH i Grčke, Pjanić u prvih 11

Stručni štab reprezentacije na raspolaganju ima sve nogometaše koje je pozvao, a večeras će se definitivno znati da li će u startnoj ekipi Zmajeva na travnjku Bilinog polja biti i Miralem Pjanić, koji je prošle subote zadobio povredu.

Nakon obavljenog ljekarskog pregleda i ustanovljene dijagnoze Pjanić se priključio pripremama ekipe, ali će stručni štab večeras nakon treninga imati pravu sliku o njegovom statusu.

Sve ukazuje da bi Miralem Pjanić trebao da se nađe u prvih jedanaest, o čemu će se selektor Mehmed Baždarević izjasniti večeras na zakazanoj konferenciji za medije.

Prema planu stručnog štaba nogometaši će do treninga imati sastanak i videoanalizu, zatim odmor i večernji trening, dok će selektor i neko od igrača, najvjerovatnije kapiten Edin Džeko, prije treninga imati sastanak s predstavnicima medija.

Službena pres-konferencija reprezentacije Grčke zakazana je za 17.30 sati, nakon koje će Grci imati i trening na stadionu Bilino polje.

Utakmica između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke igra se sutra na stadionu Bilino Polje u 20.45 sati, a glavni sudija je Nicola Rizzoli.

 

(Izvor: Fena)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top