Veliki koncert Deniala Ahmetovića u Cazina povodom Dana Grada

U moru mladih muzičkih talenata iz BiH, Denial Ahmetović se izdvaja i po superiornim izvedbama i po tome što svoju pjevačku karijeru gradi u svojoj zemlji. Svoje muzičke pobjede počeo je nizati još kao osamnaestogodišnjak, a sve što otpjeva postaje hit.

Pa čak i hitovi daleko poznatijih regionalnih zvijezda u izvedbi Deniala Ahmetovića dobijaju sasvim novu dimenziju i bilježe ogromnu popularnost na društvenim mrežama i muzičkim kanalima. Naravno da su vrhunski raspon i izuzetno ugodna boja glasa ovog mladog pjevača poseban doživljaj uživo i rijetki će stoga propustiti priliku da ga čuju na njegovom koncertu u Cazinu, a koji se održava povodom obilježavanja 6.augusta- Dana Grada.

Denial Ahmetović, uz bend i vrhunsku produkciju, nastupa na platou ispred stare Gimnazije od 20 sati i 30 minuta. Prije početka koncerta, već od 18 sati, takođe na Trgu Alije Izetbegovića, počinju nastupi cazinskih kulturno- umjetničkih društava i predstavljanja domaćih sportskih klubova pa će cijela ova večer u Cazinu biti izrazito svečana i okupiti veliki broj Cazinjana i gostiju iz svih krajeva Unsko- sanskog kantona i BiH.