Veliki preokret u slučaju Donnarumma u Milanu, Raiola šokiran!

Home

Veliki preokret u slučaju Donnarumma u Milanu, Raiola šokiran!

Nova epizoda u slučaju Donnaruma je pred nama.

Iako su španski mediji prenijeli da je Real Madrid dogovorio sve sa mladim golmanom, iz Italije stižu drukčije vijesti.

Trener Montella je naime bio u kućnoj posjeti mladom golmanu i njegovoj porodici gdje se zadržao oko dva sata i razgovarao sa njegovim ocem, Alfonsom kazavši mu da je Gigi centar svih dešavanja u Milanu i da žele da ga zadrže.

Također, kazao mu je da Milan planira Donnarumi dati kapitensku traku.

Njegova porodica je kazala da Gigi nikada nije htio da ode iz Milana, da voli klub i da želi da ostane te da je sav medijski pritisak i sve što se dešavalo nastalo zbog menadžera, Mina Raiole.

U međuvremenu se Donaruma povjerio saigračima iz mlade reprezentacije na EP u Poljskoj. On je tužan zbog svega što se dešava, vidjelo se protiv Češke da mu koncentracija nije na najvišem nivou i očigledno je da ga pogađa sve što se dešava.

Nisam uradio ništa. Nikada nisam rekao da želim da napustim Milan. Zašto ljudi rade ovo? Zašto me masakriraju?“, rekao je mladi golman sigračima.

Iz Poljske se vratio Enco Raiola, rođak i prvi saradnik Mina Raiole. On je otišao na dan u Poljsku kako bi razgovarao sa Donnarumom i potom doputovao u Milano gdje ima zadatak da organizuje novi sastanak Mina Raiole i Milanovog generalnog direktora Marca Fassonea.

Iako novi pregovori nisu počeli, ali situacije postaje sve bolja za Milan.

 

(Izvor: N1)

Objavito: Pet, 06/23/2017 - 21:27

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top