Veseli Finci nude besplatno ljetovanje, oslobodite se stresa i učite o sreći

Finci su jedan od najsretnijih naroda na svijetu, a svoje zadovoljstvo žele podijeliti s drugima tako što ljudima nude besplatno ljetovanje koje promovišu pod nazivom "Rent a Finn", prenosi Forbes.

Odaberite Finsku za godišnji odmor, a oni će se potruditi da vam pruže najbolje moguće iskustvo uz "vodiče za sreću" koji će vas provesti kroz njihov prirodni način života. Pomoći će vam da se oslobodite stresa i prisjetite se pravih vrijednosti u životu, piše Klix.ba.

Nekoliko vodiča je spremno da vam pruži najbolje moguće iskustvo, a među njima su i Linda i Niko koji će vam pokazati užitke jedrenja, kampiranja i života na otoku.

Katja, studentica i učiteljica Joge, pokazat će vam kako na najbolji način iskoristiti prirodu u gradskom okruženju, dok će vam gradonačelnik Rovaniemija prikazati čari ljeta tako što će vas odvesti na vikendicu, s vama će brati bobice i igrati društvene igre.

Na njihovoj stranici možete uraditi i test koji će vam pokazati koliko je vaš život trenutno balansiran te možete pročitati više o vodičima za sreću.