(VIDEO) Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović izdaju prvi album "Bouquet"

Home

(VIDEO) Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović izdaju prvi album "Bouquet"

Album je nastao u proteklih pola godine mukotrpnog rada i truda sa ekipom mladih i prespektivnih ljudi koji zajedno obuhvataju sve aspekte da bi kvaliteta audio i video produkcije bila na zavidnom nivou i samim tim čine taj buket kao što i sam naziv albuma kaže.

Album je plod autorskog rada koji će sadržati šest pjesama različitih žanrova sa primjesom komercijalnog zvuka. Pjesme su snimane u studijima u Austriji, Švicarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.
Kako kažu Adnan i Tarik oni su se potrudili da zadrže svoj stil i istakli su da je teško opstati na estradi čak i sa pravom muzičkom umjetnošću ako to ne može proći kod šire mase.

"Najveći primjer bila je naša prva komercijalna pjesma 'Daj mi da te ljubim' poslije koje smo dobijali oštre kritike da smo se 'prodali', a cijena i broj nastupa nakon te pjesme su jako rasli. Odlučili smo ono što jesmo zadržati za sebe jer niko to ne može cijeniti onako kako mi cijenimo, a ljudima ćemo dati ono što vole", rekao je ovaj mladi dvojac.

Zadnju pjesmu na albumu najavljuju kao nekomercijalnu i autobiografsku, a u subotu 1.jula izlazi spot za prvu pjesmu sa albuma pod nazivom "Vatrena".
Riječ je o ljetnoj pjesmi koja će biti osvježenje na estradi kako muzikom tako i slikom, a za sami uvod u pjesmu i spot najavljuju show kakav samo oni mogu napraviti. Spot će biti objavljen na oficijelnom Xoutube kanalu Adnana i Tarika.
(Izvor: KLix.ba)
Objavito: Tue, 06/27/2017 - 08:24

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top