(VIDEO) BEBA DŽIN: Ima osam mjeseci i 20 kilograma!

Home

(VIDEO) BEBA DŽIN: Ima osam mjeseci i 20 kilograma!

Roditelji krive boga što njihova djevojčica previše jede! Djevojčica Šatat Kumar iz Indije ima samo osam mjeseci i već 20 kilograma!

Ova beba može neprestano da jede, a njeni roditelji ni ne pokušavaju da joj uskrate koji obrok. Naprotiv, ne krive sebe za njen izgled, već boga!

"Rođena je kao normalna djevojčica, a onda je od četvrtog mjeseca krenula naglo da se goji. Baš voli da jede! Nismo mi za to krivi, bog ju je tako napravio. Ljutim se kada ljudi kažu da je debela", kaže otac djevojčice Suraj Kumar (23).

Ljekari su veoma zabrinuti jer Šatat sve teže diše, a ima i problema sa spavanjem jer je salo bukvalno guši. Imaju problem i kada žele da uzmu bebinu krv za analizu jer joj je koža toliko debela da im pucaju igle.

Majka Rina (21) kaže da brine za svoje zdravlje djevojčice.

"Prije Šatat sam rodila dječaka koji je ubrzo umro, a sada je moja djevojčica ovakva. Brinem se za njeno zdravlje. Ne jede kao ostala djeca, ona jede stalno, a ako joj ne damo da jede ona počne da urla. Vidite kolika, ne mogu ni da je nosim na rukama", žali se majka.

Ljekar u Pandžabiju koji brine o Šatat kaže da je iscrpio sve mogućnosti u pokušaju da ustanovi šta se događa sa ovom djevojčicom.

"Imam probleme i kada treba krv da joj uzmem. Koža joj je toliko debela. Rekao sam roditeljima da je vode u bolnicu u Amricaru, ali roditelji tvrde da nemaju za to finansijskih sredstava", kaže ljekar djevojčice.

(Izvor: Slobodna-bosna.ba)

Objavito: Sat, 04/15/2017 - 17:42

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top