Home

(VIDEO) BISER PINKOVIH ZVEZDA: Melika koju je žiri proglasio ponosom Bosne i Hercegovine!

26 Jun

(VIDEO) BISER PINKOVIH ZVEZDA: Melika koju je žiri proglasio ponosom Bosne i Hercegovine!

Prelijepa Melika Moranjkić večeras u prvoj finalnoj večeri ”Pinkovih zvezda” predstavila se pjesmom Hanke Paldum ”Mojoj majci”.

Kada pjeva ova šesnaestogodišnja djevojčica, svi u Pinkovom studiju ježe se od glave do pete. Odlično se snalazi u visinama i zahjtevnim baladama, a nema sumnje da će sebi ponovo zadati težak zadatak.

Ja apelujem na gledaoce i nadam se da im reklame nisu odvukle pažnju od Melikine interpretacije. Ti znaš moje mišljenje o tvom pevanju. Mene je fasciniralo što ti nisi izabrala pesmu koja će podići publiku i pesmu koja će povući publiku da glasaju za tebe. Ti si ostala dosledna sebi. Ova pesma Hanke Paldum je jako teška. Mi pevači znamo šta znači ući ovako u pesmu. Ja sam izgubila glas i još uvek sam pod utiskom tvoje interpretacije. Ja apelujem na Bosnu i Hercegovinu, ali i na naše gledaoce da glasaju za tebe jer si ti zaslužila da pobediš u ovom takmičenju – bila je van sebe Zorica Brunclik.

Tebe su anđeli spustili među nas da nas ozariš. I srce i dušu. Svaka ti čast i alal ti vera – kratak je bio Šaban.

– Ona ima anđeoski glas, svi smo uživali i u prethodnim emisijama i večeras. Ja se nadam da ćeš biti u top 3 – kazao je Kemiš.

Melika je mnogo dobar pevač. Ti mene podsećaš na našu Vasilisu. Nisu nju Bregović i Kusturica džabe birali da peva. Ko nije čuo, neka posluša, ona je naša najbolja filmska pevačica. A ti Melika si vanserijski talenat – rekla je Maja.

– Ja sam još naježana. Ti si ponos i dika i svom kraju i mami i tati i ovom žiriju – istakla je Dara.

Ja samo želim da iskoristim priliku i da čestitam Bajram svim vjernicima – rekla je takmičarka.

 

(Izvor: Pink.rs)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top