(VIDEO): Ćale, ovo je za tebe jer si umro, a nije bilo respiratora

BG
REPORTERKA televizije N1 zabilježila je ispred Skupštine Srbije potresnu ispovijest mladog prosvjednika, a Nova.rs javlja da se radi o Petru Đuriću, sinu srpskog umjetnika Ljubiše Đurića koji je preminuo od korone.

 

Novinarki N1 Jelena Zorić tijekom večeri su dolazili prosvjednici sa svojim porukama, a jedan od onih koji su joj prišli bio je Đurić i u prijenosu uživo odgovorio da je tu zbog oca koji je nedavno preminuo.

On je, odgovarajući na pitanje reporterke zašto ne odustaje od prosvjeda, rekao da je tu zbog oca koji je preminuo u Zemunskoj bolnici jer nije bilo respiratora.

“Suzavac, bojeva municija, pendreci, sve protiv goloruke omladine. Ćale, ovo je zbog tebe, koji si umro a nije bilo respiratora, ćale, mnogo te volim. I za mog sina koji se rodio. Ovo je za tebe, ćale! Znam da bi bio ponosan na mene”, ispričao je mladić u dahu novinarki N1.

 

Šokantna izjava jednog od prosvjednika u Beogradu, u kojem satima traju sukobi s policijom, nakon što je jedna skupina pokušala nasilno ući u parlament. Prosvjedima je prethodila najava @avucic da se vraća policijski sat zbog koronavirusa