Home

(VIDEO) Dječak prekinuo utakmicu zbog Ronalda: Portugalac oduševio reakcijom

10 Jun

(VIDEO) Dječak prekinuo utakmicu zbog Ronalda: Portugalac oduševio reakcijom

Najbolja sedmica u karijeri je iza najboljeg fudbalera na svijetu. Cristiano Ronaldo je osvojio špansku ligu, Ligu prvaka, a sinoć je s reprezentacijom Portugala upisao važna tri boda, gdje je opet bio junak, postigao je dva gola i asistirao.

Ali, jedna Ronaldova gesta, na kraju susreta na Skontovom stadionu u Rigi, donijela mu je više simpatija nego sva impresivna postignuća od prošle subote do ovog petka. Početkom sudijske nadoknade odavno riješene utakmice, dječak od desetak godina utrčao je u teren samo kako bi dotaknuo svog idola, piše Index.hr.

Ronaldo je, kao i svi na stadionu i oni koji su gledali utakmicu na televiziji, ostao zaprepašten nepozvanim gostom na centru terena, ali je reagirao za svaku pohvalu. Srdačno je zagrlio dječaka s obje ruke i onda mu zafrkantski skinuo kačket s glave i vratio mu je na glavu okrenutu naopačke.

Jasno, ubrzo su došli zaštitari, koji su od Ronalda odvukli "napadača", a mališan je, dok su ga nosili prema tribinama, razočarano gledao prema novom "prijatelju" od kojeg su ga rastavili.

(Izvor: Fokus.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top