Home

(VIDEO) Engleski nogometaš šokirao svijet: Dobio sam šest godina zatvora i trebao sam je jeb... silovati

21 Apr

(VIDEO) Engleski nogometaš šokirao svijet: Dobio sam šest godina zatvora i trebao sam je jeb... silovati

Engleska nogometna zvijezda, 29-godišnji Adam Johnson, trenutno se nalazi na izdržavanju šestogodišnje zatvorske kazne zbog seksualnog napastovanja tinejdžerice.

Bivši engleski reprezentativac i igrač Newcastlea, Middlesbrougha i Sunderlanda, u decembru 2014. godine je putem interneta upoznao 15-godišnjakinju, s kojom se mjesec dana poslije i našao, prenosi Sun.

Iako je Johnson tada imao djevojku, koja je bila trudna, nogometaš je maloljetnicu na silu ljubio i neprimjereno dirao, što je ona poslije i prijavila policiji.

Nakon suđenja, Johnson je osuđen na šest godina robije, a nedavno su ga tajno snimili kako s drugim zatvorenicima raspravlja o svojoj kazni.

Video je procurio u javnost i šokirao svijet:


- Za šest godina, koliko sam dobio iza rešetaka, i trebao sam je jeb... silovati, ali nisam, čak nisam stigao ni izvaditi ku..c, a kamoli poje..ti je. Čovječe, neki su se seksali s 12-godišnjakinjama i za to su dobili maksimalno 13 mjeseci - govori bahati Johnson.

Adam je zatvorenicima objasnio i da ga je tinejdžerica mjesecima opsjedala, čekala ispred stadiona te molila za zajedničke fotografije, a za njezinu porodicu je rekao da su samo željni bili njegova novca.

Na kraju je dodao da su male šanse da nakon svega ponovo zaigra u Engleskoj, ali da će pokušati ostvariti transfer negdje u inozemstvu. 

 

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top