Home

(VIDEO) Izvrsna Melika Moranjkić iz Srebrenika ponovo briljirala u "Pinkovim zvezdicama"

17 Apr

(VIDEO) Izvrsna Melika Moranjkić iz Srebrenika ponovo briljirala u "Pinkovim zvezdicama"

Melika Moranjkić, učesnica regionalnog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, još jednom je oduševila i pobrala pozitivne kritike žirija u četvrtom krugu izvedbom pjesme “Ceo svet je moj”, koju je Bojana Stamenov pjevala na Evroviziji, a koja joj je obezbijedila direktan prolaz u naredni krug.

Šesnaestogodišnjakinja iz Srebrenika jedinstvenim glasom, harizmom i ljepotom osvojila je milionsku publiku u našoj zemlji i regionu i mnogi je već proglašavaju apsolutnom pobjednicom. Buran aplauz i publike i žirija isprati svaki njen nastup na ovom takmičenju.

- Melika je takav jedan anđeo od pjevača da je to nevjerovatno, jer sa 16 godina imati ovoliki raspon i posebno ove visine, ovako moćno otpjevati. Melika, svaka ti čast, ljubavi, prokomentirala je njen nastup Dragana Mirković, jedna od članova žirija, dok ju je Šaban Šaulić ranije nazvao vanserijskim talentom.

Melika inače pohađa Međunarodnu srednju školu Bosna Sema obrazovnih institucija u Tuzli, a prošle godine predstavljala je našu zemlju na Međunarodnom festivalu jezika i kulture, koji okuplja mlade sa svih kontinenata, i odnijela pobjedu izvedbom pjesme Isyan (Revolt) turskog pjevača Halila Sezaia.

Poslušajte!

https://youtu.be/cC5mPQox1Oc

(Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top