fbpx (VIDEO) KOMŠIĆ: Znam šta Nikolić misli o Dodiku, rekao mi je

(VIDEO) KOMŠIĆ: Znam šta Nikolić misli o Dodiku, rekao mi je

Home

(VIDEO) KOMŠIĆ: Znam šta Nikolić misli o Dodiku, rekao mi je


Lider Demokratske fronte, Željko Komšić, gostovao je sinoć u emisiji “U škripcu” koja se emituje na TV Alfa. Jedna od tema emisije bila je i proslava “Dana Republike Srpske”.Između ostalog Komšić je naglasio da se moraju udružiti opcije lijeve i građanske orijentacije, a ukoliko je to potrebno BiH spreman je ponovo kandidovati se za člana Predsjedništva BiH.Na kraju razgovora pojasnio je da su Milorad Dodik i Dragan Čović “veliki” samo u BiH, a da u Beogradu i Zagrebu o ovim političarima nemaju baš najbolje mišljenje.“Koliko god se Dodik trudio, koliko god mu Nikolić dolazio u Banju Luku, ja znam šta Nikolić o njemu misli. Kao o Miloradu Dodiku iz Laktaša. A znam jer mi je rekao. Nemoj Milorade da se zavaravaš da ikad možeš biti veći u Beogradu od Tomislava Nikolića. Niko ti to neće dopustiti. Neće to dopustiti ni u Zagrebu”, rekao je između ostalog Komšić.Njegovu izjavu o odnosu Nikolića i Dodika možete pogledati u videu od 48:20: 

Lider Demokratske fronte, Željko Komšić, gostovao je sinoć u emisiji “U škripcu” koja se emituje na TV Alfa. Jedna od tema emisije bila je i proslava “Dana Republike Srpske”.

Između ostalog Komšić je naglasio da se moraju udružiti opcije lijeve i građanske orijentacije, a ukoliko je to potrebno BiH spreman je ponovo kandidovati se za člana Predsjedništva BiH.

Na kraju razgovora pojasnio je da su Milorad Dodik i Dragan Čović “veliki” samo u BiH, a da u Beogradu i Zagrebu o ovim političarima nemaju baš najbolje mišljenje.

“Koliko god se Dodik trudio, koliko god mu Nikolić dolazio u Banju Luku, ja znam šta Nikolić o njemu misli. Kao o Miloradu Dodiku iz Laktaša. A znam jer mi je rekao. Nemoj Milorade da se zavaravaš da ikad možeš biti veći u Beogradu od Tomislava Nikolića. Niko ti to neće dopustiti. Neće to dopustiti ni u Zagrebu”, rekao je između ostalog Komšić.

Njegovu izjavu o odnosu Nikolića i Dodika možete pogledati u videu od 48:20:

  (Izvor: Fokus.ba)
Objavio: Tue, 10/01/2017 - 09:35

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top