Home

(VIDEO) Luka Nižetić, poznati hrvatski pjevač, proveo nezaboravnu noć u Trogiru

07 Jun

(VIDEO) Luka Nižetić, poznati hrvatski pjevač, proveo nezaboravnu noć u Trogiru

Luka Nižetić, popularni 33-godišnji hrvatski pjevač već decenijama zabavlja svoje fanove, a ove godine za njih je pripremio nešto posebno i nezaboravno.

Piše: Adis Jamak

Na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Trogira, ovaj splitski glazbenik snimio je video spot za svoj ljetni singl „Lagano“.

https://youtu.be/ePgTZmOScJk

Restaurirana stara tvornica duhana iz 20. stoljeća poslužila je kao savršeno mjesto za priču mladog para, koji ne može odoljeti jedan drugome, potpavši pod utjecaj vlastitih osjećaja i strasti.

Spot je priča o ljetnoj avanturi, kada nije važno šta je bilo jučer i šta donosi sutra, nego jedino sadašnji trenutak.

- Nikada nisamo snimao spot na tako originalnom mjestu, a sve se dogodilo slučajno. Imali smo već dogovoreni scenarij za spot koji se trebao snimati na obroncima Samoborskog gorja. No, putem Instagrama naletio sam na ovu lokaciju koja svoju atraktivnost zaslužuje dizajnerskom rješenju crno-bijelih kvadrata. Uslijedio je telefonski poziv i nakon tri dana već smo se našli na samoj lokaciji. U ulozi zanimljive djevojke, za kojom gubim pamet, našla se Martina Ivanković, moja draga prijateljica i kolegica s kojom surađujem u mjuziklu „Mamma mia“. Njezina senzualnost i ljepota samo su me opustile i dva dana udarničkog snimanja učinila laganijim i nezaboravnim, izjavio je Luka.

Uz mediteranski ugođaj video spot pršti od zavodljive interakcije, vrućih igrica snimljenih u otmjenom interijeru, na vanjskom vizuelno efektnom bazenu, te na terasi omamljivog i zavodljivog bara.

Glazbu za pjesmu „Lagano“ potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst je pisao Fayo Luka. Ova pjesma će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu, koji će se održati 10.06. u Vodicama.

Malu kreativnu ekipu, uz make-up artisticu Marijanu Radovniković, te modni dvojac Elfs zadužen za styling aktera, čvrstom rukom vodio je redateljski tandem Igor Ivanović i Sandra Mihaljević koji s Lukom, nakon spota „Ne ne ne Da da da“, nastavljaju uspješnu suradnju.

Inače, sa pjesmom „Lagano“, Luka nas uvodi u svoj četvrti studijski album, čiji je izlazak planiran tijekom 2018. godine.

 

 

 

(Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top