(VIDEO) OVOG PUTA STVARNO: Ženi se Bali-beg, a ova ljepotica je ukrala njegovo srce

Home

(VIDEO) OVOG PUTA STVARNO: Ženi se Bali-beg, a ova ljepotica je ukrala njegovo srce

Iako su ga turski mediji već nekoliko puta "oženili" za dugogodišnju partnericu, čini se da je popularni Bali Beg konačno riješio da stane na ludi kamen.

Naime, kako pišu turski mediji, Burak Ozdživit je spreman da kaže sudbonosno "da" dugogodišnjoj vjerenici i kolegici Fahrije Evdžen, a u prilog toj tvrdnji navode da je slavni par odredio i datum vjenčanja.

Poslije višegodišnjeg zabavljanja, junaci melodrame "Dnevnik ljubavi" jedno drugom zakleće se na vječnu ljubav 29. juna, u raskošnoj vili "Sait Halim-paša Jalisi", rezidenciji njihovog zajedničkog prijatelja, a koja se nalazi u najljepšem dijelu Istanbula, sa pogledom na Bosfor.

Iako par sve detalje vjenčanja želi da sakrije od javnosti, turski mediji su ipak otkrili neke pojedinosti. Tako su nedavno objavili priču da je zaljubljenim glumcima jedan bogati šeik predlagao spektakularnu ceremoniju koju bi im organizovao u Dubaiju, gdje takođe uživajuveliku popularnost, ali Burak i Fahrije zahvalili su na velikodušnoj ponudi jer su se odlučili za intimnu proslavu u društvu porodice i prijatelja.

 

(Izvor:hayat.ba)

Objavito: Tue, 06/27/2017 - 14:23

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top