Home

(VIDEO) Zdravko Čolić je bio seks simbol bivše Juge, a poznata bh. glumica bila je njegova prva ljubav

31 May

(VIDEO) Zdravko Čolić je bio seks simbol bivše Juge, a poznata bh. glumica bila je njegova prva ljubav

Zdravko Čolić je danas proslavio 66. rođendan, a preko četrdeset godina glasi za najvećeg zavodnika bivše Jugoslavije.

Popularni Čola je sretno oženjen Aleksandrom Čolić već 16 godina, a njegova samozatajna supruga rijetko se pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije braka s Aleksandrom bio je doista buran, a prema riječima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doletjeli na koncertima odavno je prestao brojati.

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, a o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery rijetko je govorio. O njihovom odnosu govorila je ona i rekla da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu. 

- Uvijek će biti dio mog srca rezerviran za njega - rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Jasna je u vrijeme hodanja s Čolom bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka, a publika diljem regije danas je zna kao zvijezdu filmova "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Angelina Jolie.

 - Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju karizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu "Noć mi te duguje" - koju je sam napisao, rekla je Jasna.

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili hodali. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji - kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču - prenosi Index.

 

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top