(VIDEO) Željela postati najdeblja žena na svijetu, a onda je ostala trudna

Home

(VIDEO) Željela postati najdeblja žena na svijetu, a onda je ostala trudna

Krajnji cilj mi je imati 450 kilograma.

"Želim biti najdeblja žena na svijetu i postati nepokretna, da se osjećam poput kraljice " ,rekla je nedavno Monica Riley (28) iz Teksasa. Dnevni prosjek kalorija koje je unosila bio je oko 7.000, a znao se popeti i do 8.000. No, njenu želju da bude najdeblja žena na svijetu promijenila je trudnoća i sad Monica želi smršati kako bi se mogla lakše nositi s ulogom majke.

Dnevno je znala pojesti desetak hamburgera, 30 pilećih medaljona, šest kobasica u pecivu, hrpu tjestenine, sladoleda i kolača… Njen zaručnik Sid pomagao joj je u hranjenju pomoću lijevka, a ona se osjećala “kao da je u raju, iako joj je želudac pun svega”.

No, shvatila je da zbog djeteta mora promijeniti svoje navike i odlučila smršati. U deset sedmica izgubila je čak 90 kilograma i pohvalila se da je samim tim i seksualni život odmah bolji. Inače, prije ove trudnoće Monica je dvaput pobacila…

"Prihvatila sam da su moje prehrambene navike užasne i osjećala sam krivnju zbog pobačaja. Čim sam saznala da sam trudna, znala sam da ću morati promijeniti sve do temelja. Počela sam paziti što jedem, vježbati i brinuti se o svom tijelu " ,ponosna je Monica.

Njezin glavni oslonac, zaručnik Sid, kaže da je zaljubljen u nju kao i prvog dana i s njom je prošao sve nedaće koje su je pratile. Monica je smanjila dnevni unos kalorija na 2.000 i tvrdi da je tek sad shvatila da voli i zdravu hranu, poput voća, povrća i žitarica.

"Ne privlači me samo njeno tijelo, već volim Monicu kao osobu. Ne zanima me koliko ima kilograma, volio bih ju da je bilo kakva. Jedva čekam našu bebu" , zaključio je Sid, a Monica je rekla da će “dijete odgajati tako da jede zdravo i raznovrsno te da bude sretno i aktivno”.

 

(Izvor:24sata.hr)

Objavito: Čet, 06/15/2017 - 13:13

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top