Home

VOLE VAS VAŠE RASTURAČICE! Anabela uputila nikad žešću poruku: Nismo Luna i ja krive što smo fatalne! (FOTO)

14 Jan

VOLE VAS VAŠE RASTURAČICE! Anabela uputila nikad žešću poruku: Nismo Luna i ja krive što smo fatalne! (FOTO)

Luna Đogani prethodne noći izvedena je iz Zadruge, a u to vrijeme članovi produkcije pretresali su njene stvari, jednu po jednu, a danas se povodom toga oglasila i njena majka Anabela Atijas.

Obezbjeđenje je ušlo u toku jučerašnjeg dana i izvelo Lunu napolje, a zatim joj pretreslo stvari pošto se sumnja da ima telefon.

Mediji su objavili snimke, gledaoci komentarisali kako ona ima portekciju, a to je sve bilo dovoljno da se oglasi i nejna majka Anabela Atijas.

Ona je poslala nikad žešću poruku na svom profilu na Fejsbuku.


ZADRUGA

 Vrhunac ljudske gluposti... Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, alo... Više nema šta da ospore, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće)... Dakle, vaša Raza Bukva Đogaj Atijas (izvinjavam se na ovom poslednjem) njemu još niste našli manu. Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69 puta udavala)... - samo je deo poruke koju je Anabela napisala.

Cijelu objavu možete pogledati na fotografiji:


ANABELA INST

 

(Izvor: informer.rs)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top