Volvo otkrio kako će izgledati novi XC40 (FOTO+VIDEO)

Home

Volvo otkrio kako će izgledati novi XC40 (FOTO+VIDEO)

U ČETVRTAK, 21. rujna, Volvo će u Milanu otkriti novi XC40, a dotad svi oni koji to jedva čekaju mogu pogledati kako će on izgledati.

Naime, kako prenose mediji, Volvo je na svojoj međunarodnoj Facebook stranici pokazao kako izgleda njihov novi, zasad najmanji crossover model XC40, a automobil je pokazan u kombinaciji s R-Design paketom opreme.

volvo

 

Na priloženim fotografijama može se vidjeti da su u švedskoj automobilskoj kompaniji veoma malo odstupili od ranije pokazanog konceptnog modela 40.1.

Očekivane promjene na karoseriji produkcijskog modela odnose se na konvencionalne ručke za otvaranje vrata i poklopca prtljažnika, a kamere su također zamijenjene konvencionalnim retrovizorima čija kućišta odgovaraju boji krova.

volvo

 

Pojedini detalji u putničkoj kabini više asociraju na detalje u modelima S90/V90, nego na detalje u većim crossoverima XC60 i XC90. Analogna instrumentna tabla zamijenjena je digitalnim rješenjem, a tu je i konzola za bežično punjenje mobitela.

volvo

 


Zasnovan na CMA platformi, Volvo XC40 premijerno će biti predstavljen 21. rujna u Milanu (Italija), a već se zna da će na vrhu ponude biti hibridni model T5 koji će pokretati kombinacija 1,5-litarskog trocilindarskog turbo benzinskog motora i elektromotora, a snaga će se na podlogu prenositi preko automatskog mjenjača s dva kvačila.

 

Topic
Objavito: Tue, 09/19/2017 - 07:25

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top