fbpx Vozač koji je gliserom izletio na šibensku plažu bio je pijan

Vozač koji je gliserom izletio na šibensku plažu bio je pijan

Home

Vozač koji je gliserom izletio na šibensku plažu bio je pijan


Šibenčanin star 40 godina, koji je u nedjelju popodne gliserom na gradskoj plaži Jadrija izletio na obalu, uhapšen je i mogao bi biti kazneno prijavljen zbog dovođenja u opasnost života i imovine.

U policiji su potvrdili da je vozač glisera bio pod utjecajem alkohola.

Pukom srećom niko nije ozlijeđen u trenutku kad je izletio na plažu, jer tamo je bilo ljudi, obitelji s malom djecom.

Čovjek koji je s tridesetak metara gledao kako brod ide prema obali, za ŠibenikIN je kazao da su ljudi vikali 'ide pravo, čuvajte se, brod ide pravo na plažu!', nakon čega je gliser izletio na obalu i puzao desetak metara po plaži dok nije udario u parkirani automobil.

To je vozilo u vlasništvu 55-godišnjaka, a gliser koji se zabio u njega je marke Antares i šibenskih je registracijskih oznaka.

Vozač glisera, koji je bio pod utjecajem zasad nepoznate količine alkohola u organizmu, najvjerojatnije će tokom ponedjeljka biti predan pritvorskom nadzorniku nakon čega ga preuzima državno odvjetništvo. Prema svemu sudeći, policija će ga kazneno prijaviti za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom za što mu prijeti kazna zatvora u trajanju između šest mjeseci i pet godina. Da je neko u jučerašnjoj nesreći ozlijeđen, kazna bi mu mogla biti još veća, a ako policija procijeni da je nesreću izazvao nehajem, maksimalna izrečena kazna mogla bi mu biti tri godine zatvora.  

Kako je policija utvrdila da je gliser, kojim je naletio na obalu s kupačima, vozio pod utjecajem alkohola, teško da će se odlučiti za taj blaži oblik kaznenog djela.

 

(Izvor: Radiosarajevo)

Tagovi
Objavio: Pon, 26/06/2017 - 21:39

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top