Vučić najavio hitan sastanak sa rukovodstvom RS: Ko misli da odluke mogu da se nameću, ne čini dobro nikome

asd
Nisam se čuo danas sa Dodikom, juče smo razgovarali..

Onaj ko je mislio da odluke mogu da se oktroišu ili nameću, i da budu usmjerene protiv interesa jednog naroda, čini se da nije dobro donio ni jednom od naroda u BiH, kako god to nekome izgledalo, poručio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je u Skoplju, na pitanje u vezi sa situacijom u BiH i Republici Srpskoj, a povodom zaoštravanja situacije između Sarajeva i Banjaluke nakon odluke Valentina Incka o zabrani negiranja genocida u Srebrenici i da li je tim povodom danas razgovarao sa srpskim članom Predsjedništva Miloradom Dodikom, rekao da danas nije razgovarao sa njim, ali jeste sinoć, te ponovio da će sa predstavnicima RS razgovarati u Beogradu, 4. avgusta.

– Nisam se čuo danas sa Dodikom. Juče smo razgovarali, ali ćemo se vidjeti 4. avgusta, primićemo rukovodstvo RS u Beogradu, prije obilježavanja godišnjice ”Oluje” u Busijama – rekao je Vučić.

– Razgovaraćemo i nadam se da će ljudi u BiH i RS naći racionalan način da prevaziđu trenutne probleme, vjerujem u to. Da sačuvamo mir – rekao je Vučić, prnosi Tanjug.