Vučić: Prekosutra se revakcinišem, molim sve da se imunizuju

asd
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se prekosutra revakcinisati u Gadžinom Hanu, a apelovao je na sve građane da se imunizuju protiv koronavirusa.

On je za TV Pink iz Brisela najavio da će nakon povratka iz Brisela, gdje se nalazi u radnoj posjeti, svakog drugog dana da obilazi gradove u Srbiji, kako bi uticao na ljude da prime vakcinu, kao i da ne može da razumije ljude koji za „lajkove“ na društvenim mrežama vrijeđaju ljude koji su se vakcinisali.

„Ugrožavate sve naše roditelje, sve ljude koji nisu dobrog zdravstvenog stanja… Nemate pravo da budete neodgovorni prema svima nama. Srbija trenutno ima četiri vakcine, hajde da (po vakcinaciji) ponovo budemo među prvih pet u Evropi“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da se ubrzo nakon njegovog povratka u Srbiju očekuje početak radova na renoviranju Kliničkog centra „Vojvodina“, da će naredne nedjelje otvoriti dio obilaznice oko Beograda, kao i da početkom maja počinje izgradnja fruškogorskog koridora, sa najvećim tunelom u Srbiji.

„To će dodatno povezati (te dijelove Vojvodine) s Beogradom i dolazak novih investitora“, ocijenio je Vučić.