Vukanović: Talas promjena mora krenuti iz Banjaluke

vukanovic
„Kada oslobodimo glavni grad ta će se sloboda prenijeti na čitavu državu“, kazao je Vukanović

 

Poslanik SDS Nebojša Vukanović je rekao da Srpska ima dovoljno resursa i prirodnih bogatstava da bi svi njeni građani mogli dobro živjeti, ali da se to ne može desiti ako jedan čovjek ima milijardu, a većina nema ništa.

Istina i pravda su najjače oružje

Vukanović je na druženju sa građanima, koje je sinoć organizovao Gradski odbor SDS Banjaluka u naselju Borik, rekao da oslobađanje Republike Srpske od nenarodne vlasti mora krenuti iz njenog najvećeg grada.

„Kada oslobodimo glavni grad ta će se sloboda prenijeti na čitavu državu“, kazao je Vukanović.

Poručio je da su istina i pravda najjače oružje i da zlo kad tad mora biti poraženo.

„Ovo zlo koje sada vlada ne može skinuti niti jedan pojedinac, niti jedna partija, nego to mora učiniti narod. Mi smo na strani dobra i govorimo istinu to je naša najveća snaga. Džaba im novac, mediji i svi ostali resursi koje su prigrabili, jer istina i pravda moraju pobijediti, hoće li to biti za šest mjeseci, godinu ili dvije to nije bitno, a jedino je važno da ostanemo na pravoj strani“, kazao je Vukanović.

On je rekao da Srpska ima dovoljno resursa i prirodnih bogatstava da bi svi njeni građani mogli dobro živjeti, ali da se to ne može desiti ako jedan čovjek ima milijardu, a većina nema ništa.

Predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka Slavko Grbić je rekao da nepravda, kojoj su izloženi građani Banjaluke i Republike Srpske mora biti pobijeđena, a jedini način za to je smjena nenarodne vlasti.

„SDS kao državotvorna stranka će povesti narod u boljitak. Suština ovog, kao i narednih druženja sa građanima, je da zajedno sa njima nađemo put do pobjede. Da bi se stvari počele mijenjati na bolje za cijelu Republiku Srpsku moramo promijeniti vlast u Banjaluci“, naveo je Grbić.

On je istakao da je Gradska organizacija SDS Banjaluka u proteklom periodu konsolidovana i da su formirani svi organi stranke.

Odbornik SDS u Banjaluci Aleksandar Petković je rekao da rezultati lošeg rada gradskih vlasti svakodnevno izlaze na vidjelo.

Milioni završavaju u džepu pojedinaca

„Danas je Grad Banjaluka izgubio spor sa privatnim preduzećem „Autoprevoz“ u kojem je izgubljena imovina vrijedna desetine miliona KM. Stara autobuska stanica, Muzej savremene umjetnosti i parking Kraša više nisu naši. To je sve produkt lošeg rada ljudi koji su vodili Banjaluku", rekao je Petković.

On je poručio da se mora stati u kraj malverzacijama i krađi zbog kojih na kraju ispaštaju obični građani.

„Zato što milioni završavaju u džepu pojedinaca građani ostaju uskraćeni za liječenje i najosnovnije potrebe“, kazao je Petković.

Predsjednik Područnog odbora SDS Centar 1 Mirko Dobrnjac, u kojem je održano večerašnje druženje, je pozvao sve građane da se aktivno uključe u borbu za bolju budućnost.

„Promjene možemo donijeti samo ako svi, počev od običnog čovjeka, daju svoj doprinos. Svjedoci smo da je ovom vlašću i stanjem u kojem je dovedeno naše društvo ogorčena ogromna većina građana. Zato svi zajedno moramo skinuti sa vlasti manjinu koja je zarobila naše društvo“, poručio je Dobrnjac.

OSLOBOĐENJE PORTAL

Izvor: