Wenger demantovao dogovor sa Kolašincem

Home

Wenger demantovao dogovor sa Kolašincem

Arsene Wenger je razgovarao sa novinarima pred polufinalni susret FA kupa koji Arsenal igra protiv Manchester Cityja u nedjelju.

Engleske medije su posebno zanimale i informacije u vezi sa mogućim transferom bh. reprezentativca Seada Kolašinca u Arsenal.

U natpisima britanskih novina već su se pojavile informacije da je Arsenal potpisao neku vrstu predugovora sa Kolašincem, međutim Wenger je to izričito demantovao.

"Ništa, Ništa. Ne, u ovom trenutku možemo odbaciti tu priču. Još uvijek ništa ni sa kim nije zaključeno", izjavio je Wenger. "Mislim da je bitno da ne razgovaramo o transferima, nego o polufinalu FA Kupa koje nas očekuje u nedjelju", ogovorio je Francuz na pitanja novinara o mogućim pojačanjima. FA Kup je jedina šansa da Arsenal ostvari neki uspjeh u ovoj sezoni, pa je ovaj susret najviše i zanimao medije.

"To je posebno iskustvo, i mi smo fokusirani i vrlo motivisani. Možda baš i nismo na vrhuncu samopouzdanja zbog nekin razočaravajućih rezultata u zadnje vrijeme, ali ovo je odlična prilika da pokažemo da smo spremni za borbu, ali i koliku želju imamo plasirati se u finale", rekao je Wenger na kraju.

 

(Izvor:sportsport.ba)

Objavito: Čet, 04/20/2017 - 15:26

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top