WhatsApp će uskoro spasiti milione veza u svijetu

Home

WhatsApp će uskoro spasiti milione veza u svijetu

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenjivanje poruka i poziva, a njihovi developeri poprilično su aktivni kada su u pitanju unaprijeđenja njihovih funkcija.

S tim u vezi pojavila se informacija da trenutno rade na novoj funkciji koja će navodno spasiti milione ljubavnih veza u svijetu, sa svojom novom Pin Chat nadogradnjom.

Naime, korisnici WhatsAppa će sada moći pinovati određene razgovore na vrh ekrana, što će omogućiti svima da jako brzo pristupe konverzacijama sa svojim voljenim osobama.

U međuvremenu razvijaju i svoju Live Location, uz novu platformu koja će omogućiti instant plaćanje računa.

Novi 'ljubavni upgrade' će biti dostupan na svim Android platformama sa vezijom 2.12.162 i više. Korisnici će moći pinovati do tri najbliža kontakta koji će im se pojavljivati u vrhu WhatsApp aplikacije, a korisnicima će biti omogućeno pinovanje i unpinovanje kontakata proizvoljno.

Svakako, nove opcije će imati novu oznaku u chatovima - tako da ćete uvijek znati ko je pinovan - a ko ne. Kako tvrde iz ove kompanije - ovo bi moglo spasiti milione veza u svijetu.

Valja pomenuti i to da je od nedavno korisnicima WhatsAppa na iOS platformama omogućeno da Siri izgovara poruke koje tipkate.

 

(Izvor: N1)

Objavito: Tue, 05/02/2017 - 18:04

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top