ZA MATURALNU ZABAVU IZ SNOVA: Tutti Nudi-jeva svečana kolekcija 2018 oduševit će maturante

Počelo je odbrojavanje do Vaše maturalne zabave, a još niste pronašli svoju idealnu haljinu ili odijelo? Želite nešto moderno, jednostavno, a opet posebno? Zavirite u butik Tutti Nudi u Cazinu i odaberite nešto za sebe i doživite dan iz bajke!

Maturalna zabava idealna je prilika da napokon ostvarite styling o kojem ste oduvijek maštale/i, stoga, odaberite haljinu/odijelo svojih snova i uživajte u zabavi za kraj srednjoškolskog obrazovanja.

Ovogodišnja kolekcija ne samo da će omogućiti da zablistate na maturalnoj zabavi, već i na drugim svečanim prigodama, kao što su vjenčanja, rođendani... 

tuti nudi 2.jpg

Posjetite nas u TC "Ljiljan" u Cazinu na II spratu i uvjerite se zašto smo najbolji! Ili naručite online putem naše Facebook stranice Tutti Nudi. Da, dobro ste pročitali, Tutti Nudi ide u korak s vremenom i modnim trendovima pa je svojim vjernim klijentima od sada omogućio da široku ponudu u Tutti Nudi-ju, ali i Tutti Step-u, naručuju i preko interneta. Tako ćete već od ovog vikenda kvalitetnu mušku i žensku odjeću, nakit, torbe, obuću moći naručiti u samo nekoliko klikova! Dostava je vrlo jednostavna i vrijedi za područje BiH, a dovoljno je da pronađete svoju idealnu kombinaciju i javite nam se u inboks stranice za dogovor oko detalja.
 

FOTO ALBUM