Za razliku od Adila, Nataša Bekvalac nije htjela da pomjeri premijeru nove pjesme zbog Dana žalosti u BiH!

Home

Za razliku od Adila, Nataša Bekvalac nije htjela da pomjeri premijeru nove pjesme zbog Dana žalosti u BiH!

Iako su vrlo česti gosti u bh. klubovima i diskotekama, pa i dvoranama, estrada sa istoka se nije oglasila po pitanju Dana žalosti u BiH.

Da li je to strah od gubitka jednog dijela publike, ili nešto drugo, ostaje nepoznanica, a jedino je Adil Maksutović odgodio premijeru nove pjesme. S druge strane, Nataša Bekvalac će svoju, ipak predstaviti.

natasa

Pjevač Adil Makutović je spot za novu pjesmu “Lepotice“ trebao promovisati danas, 11. jula. Kako je Dan žalosti u BiH, on je odlučio ispoštovati brojnu publiku, budući da je vrlo čest gost u bh. klubovima. Adil je istakao kako ne bi volio da se jedan dio njegove publike veseli uz njegovu muziku, dok drugi tog dana tuguju za najvoljenijima. Premijeru je pomjerio na 12. juli u 17 sati, a ovaj gest je naišao na poštovanje od strane publike.

S druge strane, još jedan singl iz reda popularnih pjevača se uveliko iščekuje, i to od strane Nataše Bekvalac. Ona je premijeru pjesme “Crta“ najavila za 11. juli u 20 sati (na YouTube) , te odmah u 22 sati (Ami g Show). Za razliku od Adila, ona nije pomjerila datum objavljivanja novog spota, tako da se premijera očekuje, prema već ranijem dogovorenom terminu.

 

(Izvor: Ekskluziva.ba)

Objavito: Wed, 07/12/2017 - 10:04

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top