Zablude zbog kojih žene 'padaju' na krive muškarce

Home

Zablude zbog kojih žene 'padaju' na krive muškarce


Saznajte zašto često izbjegavamo dobre dečke i odlučite vrijedi li zaista nastaviti loviti takve tipove.

Ponekad je teško vjerovati dobrim dečkima, ali ne zato što u njih ne treba imati povjerenje. Štoviše, situacija je upravo suprotna. Što se muškarac čini pouzdanijim, ženama je teže vjerovati da je zaista dobar kao što se čini. Nakon spojeva s raznoraznim krivim tipovima, ženama treba neko vrijeme da steknu povjerenje u dobrog dečka.

Zločesti se dečki brinu sami o sebi, zapravo i više nego što bi trebali, što nas automatski navodi na pomisao da tako mare i o nama. Koliko god to zvučalo pozitivno, to zapravo nije dobra stvar. Naime, dobar dečko sklon je čekati pravi trenutak da djevojku pozove van, ali zločesti dečko odmah se 'uvali' i kaže što mu je na umu. To nije materijal za kvalitetnu vezu, ali je u svakom slučaju lakše saznati što to zločesti dečko zaista želi.

Dobri dečki se brinu za sve aspekte svog života, pa izbjegavaju drame i pravljenje problema. Zločesti dečki tome nisu skloni. Dobar dečko ima uredan bankovni račun i dobar posao, a zločesti dečki predstavljaju izazov. Neke žene vole izazove.

Neke žene strahuju od intimnosti, a jedina stvar koju zločesti dečki zaista ne žele je da postanu intimni. Ako se žena grozi i od same pomisli na obavezu, tada je na pravoj udaljenosti sa svojim zločestim dečkom koji nema nikakvih iluzija o tome da će postati 'materijal za ženidbu' ili dugotrajnu vezu.

Neke žene boluju od manjka samopoštovanja. Dame koje se ne osjećaju ugodno u vlastitoj koži možda neće moći pronaći zajednički jezik s dobrim dečkom koji se prema njima lijepo odnosi. Zločesti dečki, s druge strane, mogu se prema njima odnositi onako kako one one odnose same prema sebi – veoma loše.

Stoga, žene, vrijeme je da posložite prioritete i hodate uzdignute glave, a što se tiče odabira partnera, dobri dečki uvijek su pametnija i bolja opcija.

Magazin.hr

Objavio: Pon, 05/12/2011 - 22:48

Facebook komentari

Back to top