Započela proces vantjelesne oplodnje: Ivana Selakov otkrila šta joj pomaže da pregura sve probleme

Home

Započela proces vantjelesne oplodnje: Ivana Selakov otkrila šta joj pomaže da pregura sve probleme

U posljednje vrijeme poznate ličnosti se sve češće odlučuju za to da javno govore o procesu vantjelesne oplodnje jer smatraju da to u današnje vrijeme ne smije biti tabu tema.

Ivana Selakov jedna je od žena koje su počele s tim procesom, a za “Blic” otvoreno priča o tome.  

- Odavno sam rekla sebi, ako je jedini način da dobijem dijete tako što ću otići na vantjelesnu oplodnju, naravno da ću to uraditi bez problema. Nažalost, danas sve više parova tako dobija djecu, ne znam zašto je to tako, šta se dešava s vazduhom, vodom, hranom i energijom? Sve više njih ima takvih problema. Rekla sam sebi: „Odlučiću se i ja, pa šta bude bit će”. Naravno, nadam se najboljem - rekla je Ivana za "Blic", i dodala:

- Prošla sam svašta kada sam ušla u proces vantjelesne oplodnje, tako da to više nije neka tabu tema, već se o tome priča kao o odlasku zubaru. Normalno je da imam strepnju od svega toga, to je nešto neobično jer ne znam šta me sve čeka - poručuje Ivana. Pored savjeta stručnih lica, pjevačica je pričala i sa koleginicama koje su kroz to prošle.

- Znam mnoge koleginice koje su išle na vantjelesnu oplodnju, pričala sam sa nekima od njih. Rekle su mi da budem uporna i strpljiva jer je to jedan dosadan proces, ali na kraju dođe ono najljepše - priča Ivana. Ivana je s vjerom u boga uspjela da prevaziđe sve probleme u životu.

- Vjerujem u boga sasvim dovoljno i koliko treba. Vjernik sam i vjerujem u najbolje moguće, a puno puta se do sada pokazalo da sam sa vjerom uspjela sve probleme da riješim - priča Ivana. Dok se bori da postane majka, Ivana ne odustaje od posla, pa je promovisala duet sa Mirzom Selimovićem.

 

(Izvor:Avaz.ba)

Objavito: Pet, 09/01/2017 - 07:46

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top