Home

Željko Šašić progovorio o skandalu i braku sa Sonjom: Ona izaziva muškarca da je udari i dovodi do ludila

06 Sep

Željko Šašić progovorio o skandalu i braku sa Sonjom: Ona izaziva muškarca da je udari i dovodi do ludila

– Ovo je prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo.

 

Željko Šašić otvorio je dušu nakon skandala u kome su glavni akteri bili njegova bivša supruga Sonja i Aca Lukas.

On je rekao da Sonja Vuksanović namjerno izaziva svoje muževe, a zatim je otkrio malo poznate detalje o njihovom braku, prenose srbijanski mediji.

– Ovo je prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila – rekao je Željko Šašić i dodaje:

Ni tada, ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam htio da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: “Sonja, nemoj da me izazivaš.” Bukvalno godinu dana u kući nismo komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam takao, ruku na nju digao nisam – rekao je Šašič i dodaje da se pribojava da Aca ne prođe kao on kada je viđanje djeteta u pitanju:

– Ako se saosjeća sa mnom i ako mu je stalo do djeteta, razumjet će sve moje ispade i upiranja prstom na njih. Shvatit će kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kad se razvedu, da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te djece – istakao je on.

 

(Izvor: bhindex)

 
0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top