Home

ŽESTOKA SVAĐA NA ESTRADI: Selma Bajrami ogovarala kolegu, a onda je on nazvao, počeo prijetiti

19 Aug

ŽESTOKA SVAĐA NA ESTRADI: Selma Bajrami ogovarala kolegu, a onda je on nazvao, počeo prijetiti

Da su mu kazali ono što je uistinu Selma pričala, sigurno je da je ne bi nazvao, a kamoli da bi se posvađali

Već nekoliko mjeseci između naše najpopularnije folk pjevačice Selme Bajrami i pjevača iz Srbije, njenog kolege Nedeljka Bajića Baje, traje netrpeljivost.

Navodno, do njega su došle priče kako ga je Selma ogovarala vlasniku jednog restorana. Zapravo, priča izvor Expressa, nije to bilo nikakvo zlonamjerno ogovaranje već je ona, kada su je pitali da li bi s njim išla na turneju, kazala da ranije nije imala baš lijepih iskustava odnosno da su imali nekih nesuglasica ali da su i poslije njih ostali u korektnim odnosima.

baja

A, kako to na estradi obično biva pa se od obične priče napravi prava drama, tako su i Baji plasirali totalno drugačiju priču. Da su mu, nastavlja izvor „Expressa“, kazali ono što je uistinu Selma pričala sigurno je da je ne bi nazvao, a kamoli da bi se posvađali.

Baja je, kako se priča, nazvao Selmu i počeo urlati na nju. Psovao joj je, verbalno prijetio ali mu nije dozvolila da svoj bijes iskaljuje na njoj jer je u tom slučaju – ni kriva ni dužna. Navodno mu je tada prekinula vezu i poslije nekoliko njegovih poruka blokirala ga kako na društvenim mrežama tako i na svim telefonskim brojevima s kojih se javljao.

Na nekoliko brojeva koje je, navodno, koristio Baja novinari Expressa ga nisu uspjeli dobiti. Ni Selma u ovom slučaju ništa nije željela komentirati. Kazala je jedino kako je takve situacije ne zanimaju, da je posvećena nastupima kojih ovog ljeta ima jako puno, svojoj porodici...

 

(Izvor: Expressmag.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top