Home

ZVEZDA GRANDA NE MARI ŠTO SU JE SE RODITELJI ODREKLI: Ono što će uraditi sa 20 godina starijim mužem će izbezumiti njenu porodicu!

19 Jun

ZVEZDA GRANDA NE MARI ŠTO SU JE SE RODITELJI ODREKLI: Ono što će uraditi sa 20 godina starijim mužem će izbezumiti njenu porodicu!

Nadica Ademov (21) i njen suprug Dalibor Stanojević (40) zakazali su svadbeno veselje krajem jula u jednom beogradskom hotelu. Ceremoniji će prisustvovati njihovi prijatelji, kumovi, kolege s estrade, ali ne i pjevačicina porodica, otac Ðulijano i majka Džemila, koji su se preko novina odrekli kćerke jer se mimo njihove volje tajno udala za razvedenog klavijaturistu s troje djece.

Sve je dogovoreno. Svadba će biti upriličena u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu, i to za 300 zvanica. Pjevačica je odabrala vjenčanicu, a pozivnice su poslate na adresu gostiju. Svi se raduju tom danu, a Nadica i Dragan vjeruju da će do jula i njeni roditelji popustiti i doći na svadbu – priča naš dobro obaviješten izvor.

Kum s mladoženjine strane je poznati pjevač Dragan ĆirkoviĆ Ćira, dok je mlada za svjedoka odabrala estradnog menadžera Zvonka Grujića Rodu, koji je i potvrdio saznanja.

Tačno je da će na ljeto biti veselja, od silnih obaveza ne znam tačan datum. Ja sam prihvatio kumstvo, i to sa zadovoljstvom. Čekam samo da mi jave detalje. Nadica je divna djevojka i jeste kum stariji od nje, ali vjerujte da je drži kao malo vode na dlanu. Biće to veliko veselje i možda najljepša svadba u Srbiji. Čekam pozivnicu i tačnu lokaciju – kaže Grujić.

Redakcija Kurira stupila je u kontakt s Daliborom Stanojevicem, suprugom Nadice Ademov. Iako je lijep povod, on nije bio raspoložen da govori na tu temu:

Nemam šta da vam kažem, niti želim da pričam s vama. Hvala na razumijevanju i doviđenja – bilo je sve što je mladoženja rekao.

 

(Izvor: Kurir)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top