ZVEZDE GRANDA: Sve spremno za finale, a evo kako će izgledati večerašnji spektakl!

Home

ZVEZDE GRANDA: Sve spremno za finale, a evo kako će izgledati večerašnji spektakl!

Tim “Grand produkcije” na čelu sa Sašom Popovićem večeras će prirediti spektakularno finalno veče “Zvezda Granda”.

U prenosu uživo od 21h na Prvoj televiziji, OBN-u i Kanalu 5 publika iz cijelog regiona uživat će u nastupima 13 najboljih kandidata koji će se boriti za pobjedu u najpopularnijem takmičenju u regionu.

Njihove nastupe ocjenjivat će stručni žiri zajedno sa još 39 kolega koji su bili Tajanstvene ličnosti, kao i publika kraj malih ekrana.

Kandidati će nastupati po sljedećem redosljedu: Adnan Nezirov, Jovana Vasić, Denis Kadrić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Nina Jovanović, Riste Risteski, Sanja Vasiljević, Damir Džakić, Marijana Čelar, Mirza Delić, Dragica Zlatić i Aleksa Perović.

Na prelijepoj sceni Grandovog studija sjedit će u 13 odvojenih loža i najbliži članovi porodice i prijatelji kandidata koji će navijati za svoje najmilije. Posebna muzička poslastica večeri biće svjetska premijera dvije duetske pjesme Jelene Karleuše sa Acom Lukasom i Azisom koje svi sa nestrpljenjem očekuju.

U fantastičnoj završnici najvećeg muzičkog šou programa na Balkanu biće proglašena dva pobjednika. Pobjednik po odluci stručnog žirija pored statue dobit će automobil “fiat hipo” i dvije pjesme, dok će pobjednik sms glasovima publike osvojiti automobil marke “škoda rapid” i također dvije pjesme. Nakon toga će se sabrati glasovi publike i žirija i prvih šest kandidata sa najviše bodova (po evrovizijskom sistemu) osvajaju pjesmu od “Grand produkcije”.

 

 

(Grand.online/Cazin.NET)

Objavito: Wed, 06/28/2017 - 12:53

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top