Ramo Isak nastavlja: Objavio sliku uz pjesmu Dine Merlina “Vojnik sreće”

r
Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak ponovno je privukao pažnju javnosti nakon što je gostovao u popularnom podcastu, gdje je dao izjavu o svojoj spremnosti da se žrtvuje za Bosnu i Hercegovinu.

Izjavivši da bi mu bilo drago da pogine za BiH, Isak je dodao: “Ja to ne krijem. Kada poginem za ovu državu, ja sam onda šehid. Ne radim ja to zbog ljudi, već zbog svoje porodice, sebe, Allaha.”

Dan nakon tog gostovanja, u sklopu komunikacije svojih političkih i osobnih stavova preko društvenih mreža, Isak je na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz pjesmu “Vojnik sreće” od Dine Merlina.

Objava je privukla veliku pažnju pratitelja i šire javnosti, koji Isakove postupke prate s posebnim zanimanjem zbog njegove aktivnosti na društvenim mrežama i često kontroverznih izjava.

Ovakve akcije ministra Isaka stvaraju živu raspravu među građanima, pri čemu se ističu različiti pogledi na njegovu politiku i javno djelovanje.

U kontekstu bosanskohercegovačkog društva, gdje su nacionalni identitet i političke izjave često u centru pažnje, Isakova posljednja objava dodatno naglašava njegovu složenu ulogu u javnom životu BiH.

Također vam donosimo i snimak gostovanja, gdje u podcastu govori o tome kako bi volio da bude šehid.

 

Objavu pogledajte KLIKOM OVDJE