Nesvakidašnja akcija vlasnika jednog bihaćkog kafića

Bella Italia

Poslednjih dana imamo nestabilne vremenske uvjete, ali se već duže koristimo baštama kafića obzirom da su temperature pogodne za boravak vani.

Konobar su oni koje susrećemo svaki dan, komuniciramo s njima, a veoma često i razmjenjujemo vlastite probleme i brige, kao da u nam najbliži.

Vlasnik jednog od bihaćkih kafića pokrenuo je interesantnu akciju kako bi poboljšao uslove rada svojih konobara, a danas smo se uvjerili da je odziv građana prilično dobar vidjevši prepunu baštu kafića. Radi se o poznatom kafiću 'Bella Italia' tako da građani koji žele podržati ovu akciju imaju za to priliku, a tekst akcije prenosimo u cijelosti:

'A K C I J A

15.06. 2022 - 15.08. 2022

Od 18.00 do 23.00

KONOBARIMA U ČAST

U navedenom vremenskom periodu, cijena kafe će iznositi 2KM umjesto 1,50 KM što je redovna cijena u našem objektu.

Razlika u cijeni  će u cijelosti PRIPASTI KONOBARIMA, pa Vas molimo za razumijevanje i očekujemo podršku za ovakav naš potez.

Koliko ste puta zamolili konobara da: donese još jednu čašu vode za vašu kafu, pa još jednu molim te ali sa ledom, da donese neku maramicu jer vi kod sebe u tom trenutku nemate a trebali bi dijetetu nešto obrisati, da vašem dijetetu sapere dudu jer je slučajno ispala na pod, koliko ste puta ostavili u pepeljari smeće  koje vam on nije donio a oćekujete da vam je on isprazni...itd,itd...nadamo se da razumijete u čemu je poenta ove objave...NAGRADIMO IH ZA NJIHOV MUKOTRPNI RAD....na ovim vrucinama koje su pred nama'.