Sanjanka Šejla Zonić oduševila Mariju Šerifović u “Zvezdama Granda”: Poslije moje pjesme nije morala pjevati ništa

.

Šejla Zonić, bivša članica grupe Divanhana, je sinoć oduševila žiri muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Izvela je pjesme “Moj grad” Marije Šerifović i “Dam dam dam” Aleksandre Prijović. Takmičila se protiv Jovane Stanković koja je otpjevala “Proći ćeš me ti” Milice Todorović i “Janoš” Lepe Brene. Šejla je odnijela pobjedu rezultatom 6:4.

“Prva pjesme kandidata broj jedan je stvarno nevjerovatna, svaka čast. Ta pjesma je nedavno izašla, nije bilo vremena da se pohvata. Ti si to uradila nevjerovatno, ali druga pjesma mi se ne sviđa uopće, ne zato što si ti loše otpjevala, nego jednostavno mislim da taj tip pjevača i brže pesme treba da budu drugačije. Na prvu si me raznijela kao da si me stavila u bioskop da gledam nešto predivno”, rekao je Aleksandar Milićević Mili.

No, ostali članovi žirija se nisu složili s njegovim mišljenjem te su podržali Šejin odabir pjesme “Dam dam dam”.

“Što se mene lično tiče, kandidatkinja za koju sam glasala poslije moje pjesme nije morala ništa da pjeva. Dvojka nije dobila glas zato što je meni bila osrednja. Kompletan utisak – djevojka ima zanimljivu boju glasa, a možda te je poljujala kandidatkinja broj jedan. Možda ti je trebalo jako malo da budeš i bolja od nje na neku drugu foru, ali to su sad već druga pravila igre psihološke i tako dalje”, kazala je Marija Šerifović.

Podsjećamo, Šejla je nedavno odlučila odgovoriti onima koji je kritikuju zbog odluke da se takmiči u “Zvezdama Granda”.

“Ne pokušavajte me staviti u kategoriju po žanru, jeziku ili regiji, ja sam u svim kategorijama”, između ostalog je navela.