Selektor Portugala sa cigaretom hodao po terenu nakon dramatične utakmice protiv Turske

.
Selektor Portugala Fernando Santos nije mogao sačekati izlazak s terena, već je s cigaretom u ustima hodao po travnjaku nakon utakmice protiv Turske.

 

Gledatelji u Portu su svjedočili pravoj drami u duelu Portugala i Turske sinoć. Iako ništa nije aludiralo da će je biti nakon 2:0 za favorizovani Portugal, Turska se vratila u utakmicu i propustila veliku šansu.

Gosti su imali jedanaesterac u finišu za 2:2, ali ga je Burak Yilmaz propustio, tako da su domaći do kraja uspjeli postići još jedan pogodak i plasirati se u finale baraža za Svjetsko prvenstvo rezultatom 3:1.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Meč je bio izuzetno dramatičan i navijači Portugala su osjetili veliko olakšanje nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Napetost se osjetila i kod selektora domaćina Fernanda Santosa.

Promjenama izraza lica pokazivao je to tokom cijelog meča, a onda su ga kamere nakon posljednjeg sudijskog zvižduka "uhvatile" s cigaretom u ustima. Iskusni stručnjak, koji je Portugalu donio evropski tron, nije mogao sačekati izlazak sa terena, već se odmah spremio za opuštanje uz cigaretu.

(Foto: Screenshot)