Bojan Tomović se zaljubio na psihijatriji: Ženi se Albankom Škodranom

v

Pjevač se sada zove Ammar Moštrokol, jer je prije nekoliko godina, prema sopstvenim tvrdnjama, prešao na islam

Srbijanski pjevač Bojan Tomović se zaljubio, a uskoro će, izgleda, stati na ludi kamen. Njegova izabranica je izvjesna Škodrana (37), koja je porijeklom iz Albanije.
 

Oni su se upoznali na psihijatriji, gdje su se oboje liječili od alkoholizma i bipolarnog poremećaja.

Postali nerazdvojni

Bojan se sada zove Ammar Moštrokol, jer je prije nekoliko godina, prema sopstvenim tvrdnjama, prešao na islam.

Bojan i Škodrana, koja živi na relaciji Albanija - Njemačka, počeli su da se druže u bolnici, a ubrzo nakon toga su postali nerazdvojni.

Nakon dvije sedmice druženja rodile su se emocije, te im je u planu da se vjenčaju i da žive na relaciji Njemačka - Crna Gora, odakle je Bojan porijeklom, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, Bojan koji gazi petom decenijom, prije mjesec bio je hitno hospitalizovan, kada je popio lijekove koje je pomiješao s alkoholom.

Vlasnik velikih hitova iz 2000-ih godina progovorio je o ovom teškom slučaju i otkrio kako je do toga došlo.

- Za 8. mart sam uz tamburaše pjevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me Hitna pomoć jedva povratila - započeo je priču Bojan i dodao:

Ponijela me atmosfera

- Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lijekovima za "bipolar" i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to htio. Ponijela me atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je srbijanski pjevač za "Republiku".

Svoj potez je ovako obrazložio:

- Je*ote, šta ću, ja ne radim u apoteci, nego u kafani, a mjesecima nisam pio i kako sam se vratio svirkama, tako i alkoholu, mada je za nas bipolarne utvrđeno da smo najviše skloni zloupotrebi alkohola i psihoaktivnih supstanci, - istakao je vlasnik hita "Plava motorola".

 

Foto: Instagram