"Da mi je barem netko ovo prije rekao": Ljudi su oduševljeni savjetom ovog tate

.
Tata Andrew na TikToku je podijelio video u kojem objašnjava najbolji roditeljski savjet koji je dobio. Nacrtao je dijagram i objasnio kako je to zapravo imati dijete i koliko se život mijenja dolaskom djece. U nizu preklapajućih krugova, Andrew je objasnio kakav je osjećaj kad u život dodajemo sve više djece.

 

"Evo što sam mislio da će se dogoditi kad sam počeo imati djecu. Kako dodajem djecu, moj se život mijenja, ali mnogo toga ostaje isto", rekao je Andrew u videu, pokazujući na dijelove kruga koji se preklapaju. Dodao je da mnogi misle da će kroz život stalno dolaziti do preklapanja između tih krugova, ali to najčešće nije tako.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

S dolaskom djece, puno toga u životu roditelja se mijenja

Nakon ovog dijagrama, Andrew je nacrtao novi dijagram s četiri kruga koji se ne preklapaju. "Dobio sam savjet da ne razmišljam tako o tome. Kada imate djecu, u biti resetirate svoj život. Ne možete prenijeti mnogo toga iz svijeta u kojem ste postojali u ovaj novi svijet. Sve će to biti poznato, ali uvelike drugačije", objasnio je u videu. 

"Vrijeme za spavanje je drugačije. Izvođenje djece van je drugačije. Odlazak u restoran je drugačiji. Putovanja su drugačija. Toliko stvari koje su slične jednostavno više nisu iste", ispričao je Andrew i dodao da mu je pomoglo kada je promijenio način razmišljanja i prilagodio se svom novom životu. 

Mnogi su se u komentarima složili s njegovim načinom razmišljanja.

"Ovo je savršeni savjet za roditelje." "Da, iako je slično, nakon djece živimo drugačiji život." "Sve se mijenja, pa tako i mi sami." "Voljela bih da mi je ovo netko prije rekao, hvala ti." "Najvažnija stvar koju roditelji trebaju zapamtiti je da, ako je nešto drugačije, ne znači da je i loše." - komentari su ispod videa.

Screenshot: TikTok