Mama je osuđivala roditelje koji vode djecu na uzici. Sada to i sama radi

.
CHLOE je osuđivala roditelje koji djecu vode na uzici. No, kada je i sama postala majka, sve se promijenilo.

 

"Jesam li osuđivala roditelje koji su djecu vodili na uzici? Da, pa to su ljudi, a ne psi. No, zapravo, nisam shvaćala koliko je svijet strašan prije nego što sam postala majka", rekla je.

Chloe danas ne mari kako izgleda kada šeće po ulici s djetetom na uzici; važna joj je sigurnost.

"Sve ću učiniti da moja djeca budu sigurna", dodala je na TikToku.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

U odjeljku za komentare odmah se razvila rasprava u kojoj se pokazalo da je više onih koji zagovaraju korištenje povodca za djecu.

"Djeca nestanu u sekundi, to je jako važan dodatak", "Da me mama nije držala na uzici, danas me ne bi bilo", "Nema doslovno ništa loše u tome", "Uvijek sam govorila da to neću koristiti, ali sada sam majka malog djeteta i razumijem sve koji koriste povodac", neki su od komentara. 

Kako koristiti povodce za djecu?

Opasnost kod povodca koji se veže za zapešće jest da bi dijete moglo doživjeti nagli trzaj i ozlijediti rame ili ruku. Sigurnije alternative povodcu za zapešće bili bi ruksaci s povodcem ili povodci koji se pričvršćuju oko djetetova torza.

Korištenje povodca na mlađem djetetu trebalo bi biti komunikacijski alat i metoda podučavanja koja će pomoći djetetu da nauči ostati uz roditelja. Roditelj bi trebao pokazati puno ljubavi i nježnosti, pokazujući djetetu da ga želi u blizini. Drugim riječima, korištenje povodca kratkotrajno, s pažnjom i obzirom radi sigurnosti malog djeteta, ne bi smjelo imati negativan učinak na dijete.