„Svi smo primijetili simpatije“ Đula Drini razotkrila kolege: „Nisu se oglasili“

v

Finalistkinja šoua „Zvezde Granda“ Đula Drini osvojila je region autentičnim glasom i pojavom na sceni zbog čega je osvojila neverovatne simpatije publike iz celog regiona.

Iako je bila jedan od favorita za pobedu, pevačica je osvojila šesto mesto što je, kako priznaje, nije razočaralo.

Utisci su se slegli. Ja sam se odmorila, naspavala, spremna sam za nove pobede. Preponosna sam na sebe i svoj plasman u finalu, visoko šesto mesto- rekla je za Grand.

Kao ponosna takmičarka Dragana Stojkovića Bosanca, otkrila nam je šta joj je mentor rekao nakon završetka.

Rekao je da snimamo nove pesme, da se uveliko spremamo za dalje, nema stajanja i sada nas čeka samo rad i moja krijera sada počinje da se gradi– kaže Drini čija je porodica posebno ponosna na njen uspeh:

Oni su ponosni na mene koliko sam borbena, koliko sam se trdila da stignem gde jesam. Dobili smo na hiljade poruka i čestitki, hvala svima, nisam stigla svima da odgovorim.

Đula je u finalu doživela neverovatno iznenađenje od kolega kome se nije nadala.

Većinom se družim sa takmičarima koji su ispali pre finala, oni su došli i da me podržre u finalu, doneli su mi i cveće i čokoladice. Tu su bile Irma Hasić i Nađa Mujezinović.

Zanimalo nas je i koji takmičar je najduhovitiji.

Dino Suljić i Andrijana i Omar Džaferoski mi imamo sličan smisao za humor, tu smo se našli– tvrdi pevačica koja priznaje da nosi titulu najplačljivije, dok je po njoj najveći tremaroš u ovoj sezoni Inel Nukić.

Već neko vreme šuška se o simpatijama među takmičarima koje je i Đula primetila.

Jesam primetila, ali ne mogu vam reći da se neko ne bi naljutio. Nije tu bilo ništa konkretno da su u vezi da su se oglasili, ali primetili smo svi da ima simpatija, ali neću da govorim da se neko ne naljuti i da se ne shvati pogrešno– iskrena je finalistkinja.