Žene rođene u ovim znakovima izluđuju muškarce: Odlikuju ih harizma, snaga i neodoljiv šarm

c

Astrologija sugeriše da svaka žena, bez obzira na horoskopski znak, nosi u sebi jedinstvenu energiju koja može privući ili zavesti muškarce. Međutim, postoje određene karakteristike koje se povezuju s određenim znacima Zodijaka, a koje ih čine posebno privlačnim, pa i opasnim u ljubavi.

Fatalne žene se odlikuju harizmom, snagom i neodoljivim šarmom. Njihovo prisustvo osvaja prostor, a njihova energija može biti gotovo magnetska. Ove žene su samopouzdane, strastvene i često misteriozne, što ih čini nevjerovatno privlačnim suprotnom spolu. U ljubavi su intenzivne, strastvene i potpuno se predaju svojim osjećanjima, što može biti uzbudljivo, ali ponekad i zastrašujuće za njihove partnere.

Astrologija nam može pomoći da razumijemo šta je to što čini određene žene toliko privlačnim i fatalnim. Horoskopski znakovi nude uvid u osnovne karakteristike ličnosti, način na koji se ljudi odnose prema ljubavi, kako izražavaju emocije i koje su njihove najjače strane u romantičnim vezama.

Ove žene znaju da koriste svoje astrološke darove kako bi zavele i očarale svoje partnere...

Žena Vaga
Žene Vage su poznate po svojoj ljepoti, nježnosti, rafiniranim manirima. Elegantno se oblače, nose skupi nakit i mirise. Samokritičnost pomaže Vagi da se promijeni kako bi zadovoljila visoke standarde. Žene rođene u ovom znaku se s pravom smatraju najomiljenijim. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga zna sve o umjetnosti u ljubavi. One više vole muškarce umjetničke prirode - glumce, pjevače, pisce, umjetnike, muzičare, a ne jake i poslovne ljude. Žena Vaga želi da joj se dive. Ona je dragi kamen, za koji je potreban skup i luksuzni "okvir". Na bilo kojoj zabavi će biti u centru pažnje. Njeno prisustvo inspiriše druge. Beskorisno je pokušavati da komandujete ženi Vagi. Što je jači pritisak, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nježne riječi i "mekanu" osudu.

Žena Djevica
Žene Djevice uvijek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne. One savršeno skrivaju svoja osjećanja. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvijek ostaju tajna. Žene imaju lijepe manire, uvijek se ponašaju kao istinske dame. One su sposobne da uvrede protivnika samo ako su izazvane. Posebno se zanimaju za književnost, muziku i umjetnost. Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žene Djevice znaju šta muškarac želi. Imaju izvrsne analitičke vještine.

Žena Jarac
Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okolini se čini da je idealna, jer je savršeno sposobna da sakrije od stranih očiju previranja u svom ličnom životu i njenoj karijeri. Ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi saosjećajni pogled i ne želi da izgleda kao gubitnik u očima drugih. Žena Jarac jasno zna kakav čovjek joj treba. Ona će privući muškarca izvanrednim intelektom, marljivošću pa čak i svojom hladnoćom. Može manipulisati muškarcima. Žena rođena u znaku Jarca cijeni predanost, nikada ne oprašta izdaju i lako odluči da se razvede od osobe koja ju je izdala. U njenom životu nema skoro nikakvih romana i intriga. Ona nema puno prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje od svog izabranika.

Žena Riba
Žena Riba izgleda krhko, nježno i bez zaštite. Njena snaga je u slabosti. Koji čovjek odbija da bude podrška šarmantnom biću, kome je potrebno starateljstvo i pomoć? Žena Riba budi u muškarcu sve njegove prirodne instinkte. Pored nje, čovjek se osjeća kao primitivan lovac, koji je spreman da ubije mamuta zbog jednog osmijeha svoje izabranice. Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmijehom i humorom. Misterioznost je žena Riba dobila od prirode. Imaju urođeno uvjerenje da dama ne bi trebalo prvo da napusti automobil, da plaća za sebe u restoranu, da uzme kaput bez pomoći. Žena Riba od muškarca očekuje da pokaže galantnost i vaspitanje. Njen muškarac mora biti kavaljer u svakom trenutku.