Zvijezda "Bitangi i princeza" u besprijekornom izdanju, formu održava rigoroznom dijetom

r
Mila Elegović, koju mnogi pamte po ulozi Irene u seriji "Bitange i princeze", privukla je pažnju besprijekornim izgledom.

Prisustvovala je reviji Ivice Skoke u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Odlučila se za pripijenu haljinu, podignutu frizuru i jednostavnu šminku.

Prisutnim fotografima je pozirala u dobrom raspoloženju. Reviji su prisustvovala i brojne druge poznate dame iz Hrvatske, među kojima su Alka Vuica, Mia Dimšić, Snježana Schillinger itd.

Mila je ranije otkrila da je skoro 30 godina na rigoroznom režimu ishrane zahvaljujući kojem održava fizičku formu. Mnogi pamte njenu čuvenu izjavu: "Ne jedem šta želim od 25. godine."

"Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte šta pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bih samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti, tako da mi je to još jedan dodatan izazov. OK, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo", navela je.

Ona je Mila je ambasadorica Mršavimo zajedno kluba koji sadrži sadrži 441 individualno prilagođeni jelovnik prema mediteranskom, kontinentalnom i vegetarijanskom tipu ishranu.